Proteínová tyčinka obsahujúca len tie najkvalitnejšie suroviny
Proteínová tyčinka Essential Pure Bar od spoločnosti Prom-in je Prémiová vysokoproteínová tyčinka obsahujúca iba prémiové zdroje bielkovín, minimum sacharidov a kvalitné tuky. Proteínovú základňu tvoria bielkovíny vysokej biologickej hodnoty pochádzajúce výhradne z vysokokvalitného sŕvátkového proteínového koncentrátu a micelárneho kazeínu. Sacharidová zložka v Essential Pure Bar je tvorená kombináciou rýchlych a pomalých sacharidov PROMITOR®, podporujúcich ich maximálnu využiteľnosť. Základným zdrojom zdravých tukov v Essential Pure Bar sú mandle. Tie patria k najdrahším surovinám a zároveň sú skvelým zdrojom poly a mono nenasýtených tukov, horčíku a prirodzene sa vyskytujúceho vitamínu E.
Essential Pure Bar od Prom-in je tak ideálnou voľbou pre všetkých, ktorí pri rozhodovaní sa dávajú prednosť ozajstnej kvalite pred kvantitou.
Zloženie
Pure bar natural kakao: protein komplex (mliečny ultra- a mikro- filtrovaný srvátkový koncentrát, micelárný kazeín – z mlieka), promitor® (rozpustná gluko vláknina), mandľové maslo, glycerín, kakaové maslo, kakaový prášok (4%), voda, antioxidant: tokoferol, soľ, glykozidy steviolu (prírodné sladidlo z rastliny stévia rebaudiana), regulátor kyselosti: kyselina mliečna.
Pure bar vanilka s chia:protein komplex (mliečny ultra- a mikro- filtrovaný srvátkový koncentrát, micelárný kazeín – z mlieka), promitor® (rozpustná gluko vláknina), mandľové maslo, glycerín, kakaové maslo, semienka chia (1,9%), voda, antioxidant: tokoferol, vanilková aróma, soľ, glykozidy steviolu (prírodné sladidlo z rastliny stévia rebaudiana), regulátor kyselosti: kyselina mliečna.
Pure Bar pistácia:protein komplex (mliečny ultra- a mikro- filtrovaný srvátkový koncentrát, micelárný kazeín – z mlieka), promitor® (rozpustná gluko vláknina), mandľové maslo, glycerín, kakaové maslo, pistáciové orechy (2%), farbivo: koncentrát požltu farbiarskeho a morských rias, voda, aróma, náhradné sladidlá: sukralóza a neohesperidín E959, antioxidant: tokoferol, soľ, regulátor kyslosti: kyselina mliečna.